Levytuotteet

Kohiwoodilla on Soinissa kaksi liimalevytehdasta, joista uusin käynnistyi keväällä 2007. Liimalevyt tuotetaan aina asiakkaan tilaamien mittojen mukaisesti. Valmistukseen käyttämämme liima on myrkytöntä. Se ei aiheuta haittaa terveydelle eikä luonnolle. Tuotannossa ei synny ympäristölle haitallisia VOC-päästöjä.

 

Tuotantoamme kehitetään jatkuvasti, jotta pystymme kustannustehokkuudessa kilpailemaan edullisemman työvoiman maiden kanssa, kuitenkin ylivoimaisesti laadukkaammin ja ekologisesti kestävämmin. Viimeisinä vuosina olemme panostaneet laaduntarkkailuun ja automaatioon. Olemme ensimmäisiä liimalevytehtaita joissa on otettu käyttöön vastaava tekniikka.

Laatutuotteet kalustevalmistajille 

Tuotamme huonekaluteollisuuden käyttöön massiivista liimalevyä, huonekalukomponentteja sekä sahatavaraa. Tuotteet valmistetaan aina asiakkaan tilaamien mittojen mukaisesti. 

Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja nostamme niiden jalostusastetta. Kehitystyössä teemme yhteistyötä puuteknologian tutkimuslaitosten kanssa. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kumppanuus tuo yhteistä etua 

Haluamme rakentaa luotettavaa ja pitkäaikaista kumppanuutta sekä olla toimiva osa asiakkaamme tuotantoketjua. Tarjoamme tuotteiden ja palvelun kokonaisuuden, jonka vahvuuksia ovat laatu, toimitusvarmuus ja kilpailukykyiset hinnat. Pitkäjänteisen yhteistyön tuloksena pystymme parantamaan omaa sekä asiakkaidemme tuotantoa yhteisten tähtäinten mukaiseksi.